Всички артикули могат да бъдат намерени и поръчани на   В новото зареждане

...
Всички артикули могат да бъдат намерени и поръчани на   В новото зареждане
Коментари Харесай

Ново зареждане в магазина на ВИП Оръжейни Комплекси - Бургас

Всички продукти могат да бъдат намерени и поръчани на  

В новото зареждане в Бургаският магазин на ВИП Оръжейни Комплекси можете да намерите всичко нужно за лова. Искаме да ви представим няколко забавни модела от това зареждане.

Моделите на италианският производител се отличават с това, че полуложата може да се махне без разглабяне, което разрешава по-лесно смазване и разчистване на оръжието. Освен това разрешава по-сигурна структура.

е с Pulse Piston газова система, която контролира презареждането по-добре и понижава доста отката благодарение на бутало с полимерна вложка.

Tribore HP дула с вентилирана мерна линия със стоманена или фибро-оптична мушка, които разрешават пукотевица със стоманени сачми с шокове CYL и MOD. Тествани при налягане 1630 BAR. Полуложата и приклада са направени от орехово дърво с накадки за по-стабилен хват и 12 мм. гумен задтилък за обиране на отката. Алуминиева цевна кутия с противокорозионно покритие и опция за слагане на мерни принадлежности.

Освен моделите в новото зареждане ще откриете и нови модели и от. Също по този начин има и забавни нови оферти от Blaser, Benelli, Tikka, Ruger и други.

Нека обърнем внимание и на модела от италианският производител. Тези леки и комфортни обувки от линията с висока видимост Crispi High Visibility са идеални за лов и пешеходен туризъм в равнинни и хълмисти местности. Горната част е направена от водоотблъскващ велур и устойчиви на изхабяване синтетични материали. Външният скелет (Crispi Wrapping Framework) прави обувката по-лека и структурно по-здрава, което обезпечава отбрана против удари. Гумираният ръб също защищава кожата от пострадвания. Омекотената подметка Vibram със специфична примес Megagrip обезпечава оптимално сцепление и непоклатимост на всевъзможни терени. Налице е махащата се стелка с Crispi® Air Mesh – дишаща материя с деяние срещу изпотяване и миризми, и структура Crispi® 3D, която води влагата, гарантирайки комфорт и сухота на краката.  Обувките са снабдени с ветро- и водоустойчива мембрана Gore-Tex с воден дирек 28 000 милиметра за 24 часа и дишаемост 25 000 гр/м2 за 24 часа.

Пристигнаха и много модели въздушни пушки на испанската марка, най- забавният от тях е. PCP модел с дулна сила 40 J, принципен затвор и 10 заряден ротационен пълнител. Освен това е екипиран с Whisper Fusion супресор както и двустъпков пригодим спусък CAT. Прикладът се отличава с съвременен, стилен и ергономичен дизайн и е направен от полимер, заздравен с фибростъкло, употребявано в автомобилната промишленост. Прикладът приключва със общоприет вентилиран задтилък. На ръкохватката и полуложата има специфична текстура за здрав и постоянен захват във всевъзможни условия. Единадесет милиметровата лястовича опашка дава опция за монтаж на оптика. Снабдена с фибро- оптични мерник и мушка, мерника е пригодим. е подобаваща както за битка с вредители по този начин и за прецизна пукотевица по цели.

Освен това от дойдоха доста други модели въздушни пушки, револвери, сачми и чашки, както и разнообразни аксесоари.

Всичко можете да намерите и поръчате на. Ако оръжия, от които се интересувате не са налични в Бургаският магазин можете да се свържете с нас и да поръчате за доставка до магазина в Бургас. Ще се радваме да осигурим всичко, което ви е нужно за лова и ви очакваме  на  ул. Индустриална 39 ет. 2 - Понеделник до Петък - от 10:00 до 19:00 часа. Събота - от 10:00 до 18:00 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР